Štítky

O mně

Moje fotka
Všechny fotografie uveřejněné na tomto blogu podléhají autorskému zákonu 121/2000 Sb. zákonů. Není dovoleno je kopírovat a jakkoliv použít bez souhlasu autora.

neděle 20. března 2011

Malá upírka, ......ale vysává mě tedy pořádně:-))

3 komentáře:

  1. Jé, děkuju za přání, ona je měla už v pátek, ale já jsem jaksi nestíhala :-) jinak dort je ještě o příspěvek níž vyfocený celkem ve světle a detailně, a je vidět, že zas taková sláva to fakt není (teď mi tu chybí ten smajlík, co mává tlapkou a moc vesele se u toho netváří)

    Upírku Amálku (nebo jak se jmenuje) máš nádhernou, ta se vám opravdu povedla... krásná holčička! Nad kytkou a měsícem ti jen slintám, mně kytky žere pes a měsíc jsem úspěšně zaspala. A moc se mi líbí ta fotka měsíce a stromu, je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  2. neblázni, to je jen takový nepovedený ne úplně ostrý měsíček, proti vám profikům (rukama i foťákama) nic moc... se úplně červenám až víš kde :-)) prosím tě, dotááázek: malá má ty oči nádherně ostré, to je tak přímo z foťáku nebo nějak doostřuješ? zkoušela jsem v zoneru doostřit celou fotku, ale nějak v tom tápu a plácám se, leze mi z toho nepřirozený hnus...

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné děvčátko ! O trochu níže bomba měsíc! O trochu výše nádherné kyti :) ....A ty očka by mne také zajímala! Prozradíte ten fígl ? :)

    OdpovědětVymazat