Štítky

O mně

Moje fotka
Všechny fotografie uveřejněné na tomto blogu podléhají autorskému zákonu 121/2000 Sb. zákonů. Není dovoleno je kopírovat a jakkoliv použít bez souhlasu autora.

čtvrtek 17. března 2011

Přišel pošťák, přiletěla modelka, tak jsem ho hned zkusila.......

kdo neví, tak Tamron 90 :-)), asi budem kamarádi.....

7 komentářů:

  1. Taky máš Tamron, jo? :-D Krásná fotka. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. budu za blba, ale netuším, co to je tamron... to je nějaký objektiv na makro, tipuju podle berušky...? hele, v první moment jsem se u toho nadpisu lekla, že tě taky chytla mánie těch tylových sukýnek a pošťák ti ji přinesl :-))) no sama za sebe můžu říct, pánbůh zaplať, že tamron, a né sukňa :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Nebudeš za blba :) ,a nebo v tom případě, jsem druhá v pořadí :))) . Myslela jsem zase, že Tamron je ten brouček a Zuzka bude kamarádit s tím broučkem :))), jen mi tam neseděla ta 90, tak jsem se musela podívat do vyhledávače, jestli to je délka toho chrobáka, či co, a ono ejhle :))))

    OdpovědětVymazat
  4. jako nic proti, ale čím blíž to bereš, tím hnusnější to zvířátko je :-) a přitom posledně na té kytí to byla taková krásná beruška, teď je to na hlavičce jakési flekaté... detail nožiček nemáš? :-)) že bych případně tu obludku už do baráku radši ani nepustila :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to já jsem si zase v první moment myslela, než mi to docvaklo, že Zuzka zkoušela před zraky modelky pošťáka, který se jmenuje Tamron, jen jsem netušila co má dlouhé 90 :-)))a nebo čeho 90 a že je dobrej, tak budou "kamarádi...
    V druhý moment jsem si pomyslela, že tím, že pošťákovi, který donesl objektiv, otevřela dveře vletěla do bytu beruška, tak ji hned cvakla...no a teď si nejsem jistá ani vlastním příjmením :-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám Tamron a taky jsem ho vyzkoušela.Ale také jsem se tu v pět ráno dobře pobavila.Díky, začínat den z vesela je fajn.

    OdpovědětVymazat
  7. Vítej do klubu, s Tamronem si letos užijeme ohromně legrace :-) Bude to fajn přehlídka.

    OdpovědětVymazat