Štítky

O mně

Moje fotka
Všechny fotografie uveřejněné na tomto blogu podléhají autorskému zákonu 121/2000 Sb. zákonů. Není dovoleno je kopírovat a jakkoliv použít bez souhlasu autora.

úterý 31. května 2011

Jeseníky....



4 komentáře:

  1. no právě že nevlezla, ten mák byl tak 5 metrů od kraje, a on mi fakt dovolil šlápnout nohou jen tak 20cm do prostoru :-( macecháč jeden :-)) jinak v jeho pásu obilí, kde z jedné strany jsou sousedovy brambory a z druhé sousedovy stromky, bych se mohla bát tak akorát klíštěte a pavouka :-)) na poli bych do toho rozhodně nelezla, neboj, taková odvaha nejsem...

    krásné záběry Jeseníků! hned bych se tam rozjela! asi bych měla chlapa překecat na nějaký mini výleteček, mini víkendovou dovču, mini odpočinek...

    OdpovědětVymazat
  2. Jeseníky považuji za jedny nejhezčích našich hor. Rozhodně jsou lesnatější a méně zdevastované než lesopark Krkonoše.To jsou panoramata! Zdravím. Petr.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná krajina, také bych hned jela! :) ... Byli jste Zuzi na výletě, nebo už dovča :)... U nás by to na výlet nebylo, cestu autem delší než 45 min, snášíme já a Tomášek hodně, hodně :) špatně, taťka s námi má těžké cestování! :), místo hodiny, jedeme třeba 3 :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Que bonitas Zuzana!!! Me gustan mucho las fotos panorámicas. Estas tuyas se parecen mucho al Pais Vasco. Un saludo

    OdpovědětVymazat